side_banner

Hvordan identifisere et godt vev med en diskrimineringsstandard: 100 % naturlig tremasse

Med forbedring av beboernes levestandard og forbedring av helsekonsepter, har husholdningspapirindustrien også innledet en stor trend med markedssegmentering og kvalitetsforbruk.
Masseråvarer er en av de viktige faktorene som påvirker kvaliteten på vev, med hovedråvarene tremasse og ikke-vedmasse.Xinxiangyin insisterer på å bruke 100 % naturlig tremasse og avansert produksjonsteknologi for å gi brukerne høykvalitets og betryggende papir.
God vev kvalitetsetikett = 100 % naturlig tremasse
For tiden følger vanlige papirhåndklær og lommetørklær på det kinesiske markedet GB/T20808-standarden, toalettpapir følger GB20810-standarden, kjøkkenpapir følger GB/T26174-standarden, og hygienestandarder følger GB15979-standarden.Det finnes ulike typer vev på markedet, med varierende kvalitet.Noen defekte produsenter bruker til og med dårligere papirmasse fra sekundær resirkulering som råmateriale, og legger til skadelige stoffer som fluorescerende blekemidler og talkum under produksjonsprosessen.Langtidsbruk vil utgjøre en helsetrussel for menneskekroppen.

图片1

Hvorfor er standarden for godt vev 100 % naturlig tremasse?Det er faktisk lett å forstå.Kvaliteten på vev er nært knyttet til råvarene.Bare med gode råvarer kan vev bli bra.
I vevsproduksjon inkluderer ofte brukte råvarer naturlig tremasse, resirkulert masse, bambusmasse, etc. Naturlig tremasse er laget av naturlig tre av høy kvalitet gjennom en rekke prosesser som banking og damping.Papiret er delikat, seigt, lite irriterende, biologisk nedbrytbart og miljøvennlig.Dens rene og naturlige egenskaper gjør det til den høyeste kvaliteten silkepapir.100 % virgin tremasse refererer til et produkt som er fullstendig raffinert fra virgin tremasse, uten tilsetning av andre fibre, noe som gir en renere og høyere kvalitet.Tremasse, ren tremasse, ny tremasse og ny tremasse er ikke lik 100 % ny tremasse.


Innleggstid: 12-apr-2024